ΜΠΑΡΤ10- ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟ RESIDENCY ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΜΠΑΡΤ10- ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟ RESIDENCY ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΕΑ, ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ

Τι σημαίνει η γονεϊκότητα σήμερα; Τι προκλήσεις δημιουργεί; Ποιοι είναι σήμερα οι νέοι γονείς; Τι διαφορά έχουν από τις προηγούμενες γενιές; Πώς επηρεάζει τις επιλογές των νέων γονιών η κοινωνική πραγματικότητα;

… και …

Ποια είναι τα νέα ανθρωπάκια που θα κατοικήσουνε αυτό τον κόσμο; Θα μπορέσουνε άραγε να τον κάνουνε καλύτερο; Τι θα γινόταν αν όλα αυτά τα νέα, μικρά ανθρωπάκια είχαν την ευκαιρία να μας διδάξουν κάτι κι εμείς να μάθουμε από αυτά;

Το εργαστήριο ΝΕΑ, ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ θα πραγματοποιηθεί μέσα στο διάστημα 18/9-23/9 και θα οδηγήσει σε μία ολοκληρωμένη πρωτότυπη πολυμεσική παράσταση στις 24/9 στο Μύλο Παραστατικών Τεχνών. Η σκηνοθέτρια Ελένη Ευθυμίου και η οργανώτρια ομάδα ΣΜουΘ καλούν καλλιτέχνες (ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικούς, κινηματογραφιστές, ποιητές, εικαστικούς, συγγραφείς, χορευτές κ.ά.) που έγιναν πρόσφατα γονείς, πρόκειται να γίνουν ή τους εμπνέει απλώς το θέμα της γονεϊκότητας και τα ερωτήματα γύρω από τη ζωή των μωρών, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και τη διαθεσιμότητά τους προκειμένου να συμμετέχουν δημιουργικά μόνοι ή και παρέα με τα μικρά τους στο πρωτότυπο αυτό, ερευνητικό καλλιτεχνικό εργαστήριο και στη δημιουργία μίας ιδιαίτερης θεατρικής εμπειρίας.

Για την δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε να αποσταλλεί στο info@smouth.com βιογραφικό και ένα σημείωμα ενδιαφέροντος έως 150 λέξεις στο οποίο αναφέρουν γιατί τους αφορά το συγκεκριμένο εργαστήριο έως την Παρασκευή 25 Αυγούστου.

Η διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων και συμμετεχουσών στο εργαστήριο θα γίνει με κριτήριο την χωρητικότητα του χώρου, την ποικιλία των καλλιτεχνικών ιδιοτήτων, την άμεση ή έμμεση σχέση με το θέμα της έρευνας και τη σειρά προτεραιότητας.

*Για συμμετέχοντες/ουσες εκτός Λάρισας υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης εξόδων διαμονής, παρακαλούμε δηλώστε τo στο μήνυμά σας.

Ο Μύλος Παραστατικών Τεχνών συνδιοργανώνεται απο το ΣΜουΘ και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού κι Επιστημών του Δ. Λαρισαίων και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΥΠΠΟΑ.