Εργαστήρια Body Percussion

Μουσική / Ήχος / Body Percussion – με τον Φίλιππο Ζούκα (ΣΜουΘ)

Εργαστήρι

 

Τρίτη & Πέμπτη 20 & 22 Σεπτεμβρίου, 15:00-17:00  (με ανοιχτή παρουσίαση 23/09)

Μύλος του Παππά, 2ος όροφος, Αμφιθέατρο

 

Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να πειραματιστούν, να αυτοσχεδιάσουν και να συνθέσουν εξερευνώντας τους  ήχους που παράγει το ανθρώπινο σώμα  χωρίς αυτό να αποκλείει την χρήση μουσικών οργάνων ή απλών καθημερινών αντικειμένων. Δεν κρίνεται απαραίτητη  προηγούμενη  εμπειρία στις παραστατικές τέχνες (πχ. μουσική-χορός-θέατρο). Απαραίτητη κρίνεται η διάθεση  για δημιουργία  καθώς τα και τα άνετα ρούχα/παπούτσια. 

Τα αποτελέσματα αυτού του εργαστηρίου θα παρουσιαστούν στο κοινό ως μια σύντομη μουσική performance την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

 

Λίγα λόγια για τον Φίλιππο Ζούκα:

Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1986. Είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Λάρισας και κάτοχος των πτυχίων Αρμονίας, Αντίστιξης και Βυζαντινής μουσικής. Είναι μέλος του  ‘’ΣΜουΘ’’ (Συνεργείο μουσικού θεάτρου) από το 2009  συμμετέχοντας  ως μουσικοσυνθέτης και performer σε εγχώριες, ευρωπαϊκές και διεθνείς παραγωγές («EUtropia», «Verfluechtigung», «L», «Φιλί», «Πολίται», «Παραμυφικό»), καθώς  και σε ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα  που αφορούν την  προσβασιμότητα των παραστατικών τεχνών και την αισθητική της προσβασιμότητας. Εκπαιδευτής στα δημιουργικά εργαστήρια του ΣΜουΘ και μέλος του συγκροτήματος  “Hidden in the Basement”.

Category
20.Sep.22, 2022, 22.Sep.22, Εργαστήρια