Ένα ζευγάρι στο Φεγγάρι

Ένα ζευγάρι στο Φεγγάρι (θέατρο)

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 | 21:00 | Θέατρο του Μύλου

Προσβασιμότητα: ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (AD) – ΒΩΒΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Βωβή ρομαντική κομεντί με ζωντανή μουσική.

Θανάσης Μεγαλόπουλος | Art Vouveau

Ειναι μια φαινομενικά απλή ιστορία για ένα ζευγάρι που ζει κατά τη διάρκεια της Δικτατορίας στην Ελλάδα και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στην πνιγερή καθημερινότητα. Την ίδια εποχή που ο άνθρωπος πάτησε στο Φεγγάρι. Την εποχή που επιτυγχάνεται ένα μεγάλο επίτευγμα για την ανθρωπότητα. Ένα επίτευγμα στο οποίο συμμετείχε συναισθηματικά όλη η Υφήλιος.

Το ένα ζευγάρι στο φεγγάρι αποτελεί μια παραβολή σχετικά με τον άνθρωπο που παλεύει να ξεπεράσει τα εμπόδια που του βάζει η πραγματικότητα. Οι Ήρωες της ιστορίας, είναι ένα ζευγάρι σε τέλμα. εγκλωβισμένο σε μια επαναλαμβανόμενη ρουτίνα επιβίωσης. Ήρωες που μένουν στάσιμοι απέναντι στα προβλήματα τους ενώ υπαρξιακά αναζητούν με μανία ένα ταξίδι μακριά από αυτά.

Σημείωση ομάδας:

Η θεατρική ομάδα Art Vouveau ιδρύθηκε το 2013 στην Αθήνα. Ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας είναι να επικοινωνήσει την δουλειά της σε φεστιβάλ θεάτρου εντός και εκτός συνόρων. Έχει ήδη λάβει μέρος σε πολλά φεστιβάλ μεταξύ των οποίων είναι το 5ο και 6ο Διαβαλκανικό Φεστιβάλ Θεάτρου της Προύσας (Τουρκία), το 20ο Φεστιβάλ Θεάτρου της Μαύρης Θάλασσας στην Τραπεζούντα (Τουρκία), το Santorini Arts Factory Festival, το Φεστιβάλ του Θεάτρου Αλώνι (Πήλιο), το 8ο Αττικό Σχολείο Αρχαίου Δράματος (Ελευσίνα), κα Παράλληλα, βασική προτεραιότητα της ομάδας είναι η διεξαγωγή σεμιναρίων βωβού θεάτρου. Επίσης, είναι συνεργαζόμενο μέλος του Athens Culture Net του Δήμου Αθηναίων.Έχει συμμετάσχει σε δράσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου όπως διοργάνωση σεμιναρίου στη Λέσχη Φιλίας Γκράβας, ανοιχτή παράσταση για τους πρόσφυγες του camp του Ελαιώνα, κ.α.

 

Διάρκεια :60 λεπτά

 

 

 

Category
2021, 24.Σεπ.21, Παραστάσεις