Αποτελέσματα διαγωνισμού “Μετάβαση στο Φως”

Αποτελέσματα διαγωνισμού “Μετάβαση στο Φως”

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων διαγωνισμού φωτογραφίας “Μετάβαση στο Φως” στον 8ο Μύλο Παραστατικών Τεχνών
Με αφορμή τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης “Μετάβαση στο Φως” που ξεκινά σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου 2021, στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου του Μύλο Παππά στη Λάρισα, οι διοργανωτές των φεστιβάλ του Δικτύου Μετάβαση (8ος Μύλος Παραστατικών Τεχνών και 6ο Φεστιβάλ Βόλου) έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν 1ο βραβείο και 2ο βραβείο του διαγωνισμού φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκε με πανελλαδικό, ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής μεταξύ 1ης Αυγούστου και 1ης Σεπτέμβρη 2021.
Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση του 3ου βραβείου πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης στο Φεστιβάλ Βόλου και ανέδειξε δύο τρίτες θέσεις: Ηλίας Καπετανάκης και Φοίβος Σταμπολιάδης.
Η εξαμελής επιτροπή που αποτελείται από 4 φωτογράφους και 2 στελέχη των οργανισμών διοργάνωσης, αφού έλαβε 43 συμμετοχές τις οποίες αξιολόγησε με όρους θεματικής συνάφειας, καλλιτεχνικής και τεχνικής αρτιότητας, απονέμει το 2ο βραβείο στην Έλενα Κινδύνη και το 1ο βραβείο στον Γιώργο Διγαλάκη.
Τα βραβεία συνοδεύονται από χρηματικά έπαθλα: τρίτο βραβείο από 100€ έκαστος, 2ο βραβείο 200€ και 1ο βραβείο 300€.
Η έκθεση των επιλεγμένων φωτογραφιών στον Μύλο Παππά θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό καθημερινά από τις 19:00 έως τις 21:00, μεταξύ 22 και 26 Σεπτεμβρίου.
Σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα πρέπει κατά την είσοδό τους να προσκομίσουν ένα από τα 3 έγγραφα:
-πιστοποιητικό εμβολιασμού
-πιστοποιητικό νόσησης
-αρνητικό PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.
Ο 8ος Μύλος Παραστατικών Τεχνών συνδιοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (ΣΜουΘ), με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.